Lendir coklat

Hi nak tanya. Kalau tiba2 ada keluar lendir coklat tanda nak bersalin ke? Atau kena tunggu tanda lendir dengan fresh blood? 38w4d

15 Balas

Update: Bukaan baru 1cm. Doc check ctg semua okay and baby pun okay doc suruh balik dulu memandangkan ada transport utk datang balik. Doc suruh datang balik kalau contraction makin kerap dan kuat and ada air ketuban keluar. Lendir + darah doktor kata normal utk 38minggu

4y ago

Katanya macam tu la. Sekarang saya tengah layan contraction. Tak tahan sangat baru pergi lagi 😂

Tanda bersalin tu. Doc akn cek bukaan. Lps tu bru ada rse contraction. Akn jdi lbh kerap lps ni, sy 38w4d bersalin.

4y ago

Wah tahniah sis alhamdulillah. Masa sis macam mana mula2 ada tanda?

Update: Alhamdulillah selamat bersalin 1/6/2020 tepat jam 12pagi. Berat baby 3.3kg baby girl

4y ago

Tahniahhhh. Sy 4/6/2020 39w, tanda pun belum ada

Saya pon kuar coklat ii 1 hari tunggu sakit kontraksi baru g hospital

Tanda2 nak bersalin dah tu. Saya pun bersalin on 37 weeks

Pegi labour room trus..tu slh 1 tanda nak bersalin

Update: Sekarang dah keluar lendir campur darah dah

4y ago

In shaa Allah. Amiin terima kasih

G hospital trus sis.. Dh tanda tu

dh bleh g hospital tu sis..

Dh pg hospital ke sis??

4y ago

Amiin... terima kasih. In shaa Allah