ada yang tahu tak..??

Nak tanya kalau tak period 2 minggu cek upt negatif apak ya...??Tapi dalam masa dua minggu tuu ada sakit2 puting dan sakit kaki..???ada yang tahu tak saya tak prnah hamil..tapi saya cek dekat nenek dia kata hamil tapi saya cek upt negative nenek tu kan bidan bnyk yang percaya dia...?

3 Balas

saya prnah baca ada yg kata alat uji kehamilan tu ada yg boleh detect walaupn hcg rendah. maybe alat yg sis gune kurg elok kot. nk lg tepat, g klinik sis. mnx doc scan

sama mcam saya , saya tak period dah 11 hari check upt negative puting sakit2 payudara pun nmpk mkin membesar dan sakit . kalau saya pregnant ni ank ke2 lha

salam sis. hai sis nak tanya. masa ni sis pregnant juga ke