Sign symptom early preganancy?

Nak tanya, kalau rasa tajam mencucuk d bawah perut area rahim kita ad kaitan x dgn early pregnancy cramping x. Setiap hari tapi x kuat sgt , tkadang mengejut dtg.8 days nak period

2 Balas

Boleh jadi jugak macam saya...cuba check upt,sy dulu 7 hari sebelum dh kluar double line tp samar la guna yg beli dkt shopee tu je 30sen sekeping tu..lepas 2 hari delay period line jadi terang dah

5y ago

😂

sy masa awal2 dlu xtau dah mengandung.. terpakai jeans ketat. tiba2 perut rasa kena cucuk..sakit betul smpai menggigil2.. mujur xda apa2.. sekarang dh 12 weeks..

5y ago

😍😍😍😍 waa