Tak confident nak beli barang

Nak tanya kalau pic macam ni confirm boy atau belom cukup jelas? Now 23w .Risau jadi macam mommies yang lain tibe2 jantina bertukar..

Tak confident nak beli barang
14 Balas

nampak boy . sama macam saya tak brp yakin haha . tapi bila scan boleh request dekat doctor untuk tengok betul ke tu bebird or tali pusat based on kaler biru merah . apa apa pun, doa yang baik² . 😁

Beli bju yg unisex je sis, senang. Sbb ank saya scan laki, klua nya pmpuan. Nasib beli bju yg unisex bole pkai. Klau beli yg boy, mau tk trpkai

nampak jelas pistol tu puan 🙈 tapi takpa kalau puan still ragu-ragu, boleh je beli barang yang unisex dulu ☺

beli ja utk unisex laki pmpn ble pakai..mcm kwn scan prmpuan belinya smua pink² skli kluarnya boboy 🤭

mcm baby sy punya.. ni pun confirm boy kan? Sbb dah 2 princess skrg, teringin baby boy kalini

nampak jelas boy tu..klu xyakin boleh try scan lagi, pegi sonobee Rm18 ja utk tgk jntina

nk senang boleh buat 4d 5d so nnt boleh nmpk cmni trus huhu klau ade bajet lebih

then beli je wrna unisex dulu. simple. dh kluar baru beli wrna ikut jantina

nnti repeat scan lah nnti mommy .. xpe kmpul duit dulu 🤭🤭

betol ke boy ye? ni masa 20w. nanti nak scan lg sekali 😂