Pelincir

Nak tanya kalau pakai lotion sebagai pelincir untuk berasama boleh ke?

2 Balas

lotion pakai kat tangan ke sis..bhya tu lotion ad bhan2 yg xboleh msukkn dlm vagina kita ... better sis beli pelincir yg memang dah khas dah macam durex ke apa... ada jugak sy terbaca pakai pelincir tu jrng jugak lekat sbb gngguan sperma tuk brtemu dgn ovum.. kena kenal pasti hari2 kering sis..maksudnye kita dlm stiap bulan mesti ad hari kering, kalau sy 1-3 hari selepaa period adalah hari kering kalau bersma hari tu memang akn luka la sbb kering...tujuan kering tu memang vagina akn meghalang sperma xelok msuk dlm ovum.. rasa basah tu tanda2 nak dekat waktu subur la tu...

Lotion ? Lotion yg sapu dkt tangan badan tu ke ?

4y ago

Ok