BAGAIMANA BELI TIKET KAPAL

Hi, nak tanya kalau mengandung boleh beli tiket kapal secara online juga? Atau kena pergi ke kaunter beli manual? Lepas tu, area mana seat yang selesa untuk yang mengandung 28weeks?

1 Balas

Boleh. Tapi jangan lupa baca syarat airlines tersebut utk orang pregnant. Kalau airasia 36weeks tak boleh fly dah, MAS 35weeks ke atas. Biasanya 27-35weeks kena ada surat doktor yg sahkan mummy sihat dan layak utk naik flight. Nnt masa check in akan ada surat yg staff airlines minta kita sign.