Boleh makan ke

Nak tanya kalau makan mangga muda boleh effect hb x? Adakah hb akan turun atau x?? Ngidam betul

7 Balas

yg boleh drop kn hb adalah makanan dan minuman yg mengandungi kafien. buah buahan tak mengandungi kafien, dear

4mo ago

Yaa dan buah-buahan pulak kalau makan tak kawal boleh affect gdm 😂

Terima kasih yang jawab. Sy tanya sbb hb saya rendah. Tp sy teringin mangga muda. Ade org ckp asam boleh turunkn hb

4mo ago

Makan sikit je buat lps ngidam , xmemudaratkn

sy mkn dgn nasi bleh kata tiap² hari sbb alah teruk...alhamdulillah drpd hb rendah, naik elok...😁

mangga tak dropkan hb sis 😅 dropkan hb like caffeine. nanti research makanan yang dropkan hb

makan je awk mangga muda tu. xde mslh pn klu mkn mangga. klu nanas muda itu yg xbleh. tajam

blh je mkn. nti time nk dkt wktu checkup, sis mkn la mknn yg blh naiikkan hb.

Klu sye, xde effect hb pun.. lg pun sekali mkn je.. bkn nye mkn hri2..