Scan jantina

Nak tanya kalau kk boleh nmpk ke scan jantina anak? Saya tak berapa faham bab scan jantina ni. Kalau nak scan mmg baby kene kangkang ye? Kalau baby tak kangkang tak nmpk lah ye?

3 Balas

nk scan jntina kena g klinik swasta, kk cuma scan biasa hitam putih 2d kn tpi ada kes time tngah check up kk doc nmpak jntina baby lgi ii baby boy. nk scan jntina kena 20minggu keatas tau lgi nmpak jelas, sy awal buln dpn bru scan jntina, 31hb ni appointment check up+scan, hrp sngat ii time tu baby tunjuk jntina dulu 😂

depends. selalu scan kk tak berapa jelas. tapi ada pengalaman orang, time scan kat kk baby tu mengangkang je tunjuk. terus tahu jantina😅

Depends. Tengok doktor tu juga.