Test UPT 3 kali positif

Nak tanya, kalau kita test UPT dah 3 kali before period, ada garisan pink dekat Test line tu. Boleh ke nak check pengesahan dengan doktor? Anyone ada same experience tak?

3 Balas

Ada double line maksudnya ya. Kalau dua line pink tu betullah tu.. saya pun check sampai 3 kali sebelum pergi jumpa doktor. Then kt klinik pun doktor buat upt jugak. Lepastu doktor scan utk sahkan. So boleh cari klinik yg ada buat scan kalau curious & nak betul2 make sure

5y ago

Klinik private okay kot sbb kerajaan ramai, jenuh tunggu