Test UPT 3 kali positif

Nak tanya, kalau kita test UPT dah 3 kali before period, ada garisan pink dekat Test line tu. Boleh ke nak check pengesahan dengan doktor? Anyone ada same experience tak?

3 Balas

Ada double line maksudnya ya. Kalau dua line pink tu betullah tu.. saya pun check sampai 3 kali sebelum pergi jumpa doktor. Then kt klinik pun doktor buat upt jugak. Lepastu doktor scan utk sahkan. So boleh cari klinik yg ada buat scan kalau curious & nak betul2 make sure

5y ago

Klinik private okay kot sbb kerajaan ramai, jenuh tunggu

Kalau line samar2 better tunggu line betul2 pekat. Test sampai line betul2 terang baru check doctor. Takur pergi awal2 doctor kata xpregnant

5y ago

Risau juga kalau macam tu. Ok thank you :D

Boleh