Hi mummies

Nak tanya, kalau kita pregnant 8weeks & positive covid ubat apa je kita boleh makan? Dan start 1 ramadan dah tak lalu nak makan nasi, ada cadangan makanan apa yg berkhasiat utk baby ke? Thankyou mommies ♡︎

1 Balas

Mkn mcm biasa. Klu xblh mkn nasi, cuba mkn roti/mi/cereal. Kena isi perut juga. Air sentiasa minum utk elak dehydration. Ubat, so far klu demam blh ambil paracetamol 500mg. Klu sakit tekak + batuk blh amal lemon suam + madu. Selsema blh wap muka dgn letak sikit vicks. Harap dpt mmbntu.

2y ago

Sama2. Moga cepat sembuh ya