39 weeks 4 days

Hi , nak tanya kalau keluar lendir coklat takda darah dan kuantiti nye sedikit , perlu terus ke hospital ke ? Tanda2 contraction takda lagi ..sakit2 pun belom ada ..kalau terus ke hospital nanti di suruh balik pula 😅#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Kalau rasa nak tggu smpai ada rasa sakit boleh je tapi yelah takut jugak kan. Mcm sy turun lendir darah tapi bukaan baru 1cm, dia suruh balik dulu. Lepas2 tu baru laa ada contraction. Lama sikit baru sy pegi hospital balik