Hamil setelah gugur

Nak tanya, kalau hamil selepas 4 bulan gugur ada apa2 effect tak? Adkah trlalu awal ntuk hamil balik? Hari tu nurse ckp 6bln lepas gugur baru blh hamil balik, tak kena marah ke klau ke kk nt?

5 Balas

Sye mengandung yg pertama gugur ,3 bulan lepas tu ngandung pula pon gugur ,6 bulan lepas tu ngandung ...alhamdulillah sekarang anak Sye dah 3 tahun ...misi Gan dokter bising laa juga masa tu ...sbb perut Sye tak cukup rehat ...

Ikut ckp doktor. Doktor lagi tahu. Tak kena marah InshaAllah. Kalau nurse marah2, catit nama dia then pergi buat report.

sy kguguran bulan 10 last year.. mgandung balik bulan 2 tahun ni.. alhamdulillah ok. skrg da nak masuk 29 weeks

xpe je sis. mmg lps gugur pun subur, mudah lekat

betul sya lepas gugur 2buln lekat

10mo ago

xada