Gugur & Hamil

sape pernah gugur kali pertama hamil dan sekarang hamil lagi?..

15 Balas

Sy da 2 kali kguguran...first may/2017..second jul/2018 dan skrg alhamdulillah tngah hamil 25minggu..doakan baby sihat2 kt dlm dan dprmudahkan proses brsalin yer...amin..

5y ago

In shaa Allah.. mudahan2 selamat melahirkan dan mmbesarkan bby nnt

Saya anak pertama gugur btul2 time birthday sy time Tu 8week 😂😂 Alhamdulillah skrg Allah bgi rezki lgi . Doakan Smoga dipermudahkan n slmat yaa 😍😍

5y ago

Sama la sy..huhuk..mac hr tu... skrg br 6w5d...

saya masa gugur tu dh 9w..bln 12 thn lps.. sedih sgt sbb ank prtama kn.. alhamdulillah allah bg rezeki bln 1 thn ni sy pregnant lg..❤

Saya gugur masa bln feb. Bln june preggy semula.. Harap2 baby sihat dan sempurna sampai lahir nnti..

sy gap 4 bulan lpas gugur kndungan 12w.. skrg pregnant kndungan 13w n baby sgt aktif alhamdulillah

5y ago

hihi sy g check up kt swasta.. sbb sy kerja, susah nak cuti time check up.. swasta leh g check up weekends..

Saya gugur anak 1st Dec 2018. Then gugur 2nd Feb 2019. Now Alhamdulillah dh 15weeks

Sy gugur ank 3(apr) & 4(aug) thn yg same 2017...alhamdulillah now I'm pregnant again with 5 wk..

5y ago

Yup betol & pregnancy kali nie pun out of our expectations...

Sy anak ke 3 gugur yg bulan 4 .. Sampai 11 mggu je skg mgndung blik.. 6 mggu dh skg..

5y ago

Belum lg sis.. Hujung bulan ne tungu. 8 minggu dlu.. Bru puas ati scen trus

Saya dah dua kali gugur. Ni skrg dah hamil semula. Alhamdulillah, 6 week 💕

baru sahaja gugur buat kali pertama 😔 yaAllah 😭😭😭