Tes Kehamilan

Nak tanya kalau dah dua kali check tes kehamilan pastu double line makna nya mengandung ke ? sbb saya still ragu ragu kalau mengandung ke tak and skrg dah dua minggu period lambat

Tes Kehamilan
12 Balas

Dah terang tu awk, kalau ragu pakai upt jenis lain pulak.. masih positive, boleh kira dari first last period awk tuk tau usia kandungan berapa weeks.. lepastu boleh la ke klinik sah kan 🤗

positive dah Tu sis..period lmbt+double line..memg sis pregnant 🤰..tahniah ye sis..Jaga diri..doakan sy jugak dpt berita gembira mcm sis...

kalau ragu2 beli clearblue digital pulak. nanti result akan naik berapa week pregnant. lepas 8w boleh pi scan utk amik date buka buku pink

Kalau dh naik line mcm ni kira positif dah.. untuk confirm sis blh pergi ke clinik swasta utk scan ...better pergi 8minggu ke atas😁....

2y ago

ye sis..jaga badan n makan makanan yng berkhasiat🥰..5minggu blh nampak kantung je...if sis tunggu sampai 8 minggu blh nmpk bby n jantung 😁... 🥰congrats mommyyy!

ve tu sbb double line period delay..tahniah ya mom to be.Tak usah risau² dah..dah confirm upt double line

Nak ragu apa lg terang dah double line tu lagipun dah lewat 2 minggu kn. Tahniah

terang tu double line. tahniah sis. kalau ragu ragu boleh try clearblue pulak. confirm tak salah :)

tahniah..tak perlu ragu2 lagi sis😅🤗

Betul dah tu mengandung.. tahniah

tahniah...🥰🥰🥰