tanda nak bersalin

nak tanya kalau ade kuar tanda warna coklat tu tak lama dah ke nak bersalin. mohon pencerahan

4 Balas

Hi sis.. Maaf saya nak tanya.. Sis ada rasa sakit contraction tak masa tanda war a coklat tu keluar? Sbb saya tgh alamni tanda warna coklat tu.. Tapi belum rasa sakit contraction.. Ptt saya tunggu atau terus ke hospital?

4y ago

selalu keluar darah nie xde sakit contraction sis.. tp selalu saluran keluar dah start terbuka dah.. better sis g ke hsptl cepat2

kalau dah keluar darah selalu nak bersalin sis.. keluar darah cepat lagi dr keluar air.. better sis pergi ke hsptl cepat.. saya keempat 4 anak keluar darah dlm beberapa jam je bersalin

Aah tanda tu dh tk lama lg nk beranak.. mcm lah saya pun ada alami.. trus gi hospital dan admit.

Dah berapa minggu? Sy dah 39 minggu takde tanda mcm tu pulak..

4y ago

alhamdullilah dh selamat bersalin 18.11.19