Harap ada sudi yang share

Nak tanya kalau 32 weeks berat baby 2.017g normal ke ? Boleh ke klau bersalin normal? Saya first time

7 Balas

normal ja...Sy 32w Bert baby 1.5kg Bru kluaq wad sakit dh ada laluan dh buka xpi tu la BBY berat xckup lg...Klau brsalin awal BBY kena dok dlm balang...so kita mintak balik..sakit Bru p plk

6mo ago

sme la ngn sy..bby x ckup berat😢

Byk faktor nk bsalin normal,kedudukan baby pon penting..kalau songsang xdpt normal..pape pon,berdoa semoga dpermudahkan urusan bersalin awk..🫰🏻

I 32week baby 2.2kg. Now dah 34week baby 2.4kg. Doctor cakap berat baby okay je.

Ok jaaa tu Biasa ja berat tu... 4kg pun ada yg bersalin Normal wak 😂

5mo ago

Kdg medical team x membantu especially dpt dr junior yg ngok2. My friend 2nd bby 2.2kg koyak sikit jgk(emergency dr gov suruh branak sb rngan). Yg 1st tu lhir d swasta xkoyak 2.5kg. Tggi ibu 150cm lbh kurang. Utk org tggi xda mslh lahir bby 4kg normal pn. Utk org rndah even bby 3.5kg kena tgk jgk pelvic.

Hi sis. Soal ni awak kena minta advice daripada doktor.

Sya 33 weeks 2043g..dr ckp normal. Sbb masih awal lagi

sy pun 32W baby 2kg