berat baby

normal ke kalau 32 weeks berat baby 1.6kg 🥺 ##ingintahu #firstbaby #firstmom

6 Balas

Assalamualaikum momies hi saya share pengalaman saya ye waktu 32 minggu 5 hari berat baby 1.6kg doktor swasta ckp baby kecik 8 hari then pergi scan lg sekali 34 minggu 5 hari baby dh 2.4kg kejap je dh naik jgn risau tau kalau ada org ckp baby kecik la apa la sbb bdn manusia lain ii doktor dekat HKL bgithu yg kalau baby kecik kurang 2 minggu tu normal janji baby tak kecik lebih dr 2 minggu sbb ikut pada keturunan atau bentuk badan baby mungkin jenis kurus tp lama ii nnt naik saya tak minum pn susu ke apa janji makan lengkap sehari 3 kali and makan makanan berkhasiat☺️

dkt scan tu blh tgk normal atau x ukuran baby awak so bace dkt situ ok x saiz n ukuran nya https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

more or less 1.7kg for 32 weeks, you may download pregnancy apps which indicates baby's weight for reference.

sya pun sis mau"2kilo 32 minggu😓tpi dr cakap normal

masa scan doctor ada bgtau awak pape ke.

1y ago

wow. bambam baby😍

berat baby 32 week 1.6-1.8 kg