Baby kick 31w

Nak tanya kalau 31w ni baby kurang kick tp perut sentiasa mcm bergelora tu blh kira as kick juga ke? Baby dia tak kick sngat ade la 3-4 kali sehari yg dia kick kuat and tiba2 tu tp most of the time perut je mcm bergelora ombak tu baby gerak/pusing dalam. Tu kira as kick juga ke? #firstbaby #firstmom

9 Balas

sy kira gerakan, bukan tendangan .. dalam buku pink pun tulis fetal movement chart, bukan fetal kick chart ..