Adakah milkbooster dpt bantu utk kembalikan susu badan yg dah kering?

Nak tanya, jika air susu bdn dah mula kering kmudian saya start mnum milkbooster utk kembalikan air susu akn bkesan tak? Sbelum ni air susu bnyak tp dsebabkan saya tak pam slama beberapa hari air susu trus drop lama2 trus kering.. Baby pn jarang susu dgn saya sbb puting saya pendek so baby mnyusu guna botol susu je..

1 Balas

Try picit dulu puan, kalau ada susu maksudnya susu belum kering...

5y ago

Ada lagi tu puan... Try pump, mula2 memang sikit... N banyakkan makan, In Shaa Allah nanti makin banyak tu