1st check up di KK

Hi ibu2, tahu ke cara nak set appointment dgn KK berdekatan sama ada perlu walk in utk buat appointment atau call shj ? sy dah try banyak kali call tapi semua kk berdekatan mmg tak angkat. Hrp ada yg sudi membantu info tqvm

3 Balas

Saya walkin je ckap nak amik appointment.. pastu depa bagi trus appointment.. nxt week 15/7 buka buku pink 🥰

2y ago

okay tq ye siss

walk in sis . nanti dia bagi detail tarikh appointment dan apa yang perlu dibawa masa hari appointment

2y ago

okay tq ye sis

Kalau kk sy tak terima walk in nk buat appoinment kena buat online kat mygov