Tertido

Hi, nak tanya if da 24w normal ke asyik tertido pepagi kadang tgh hari.. cmne nak elak ye tertido dala pregnant sambil kerja ?

9 Balas

Huuu saya pun sama...siang ngantuk sebab malam tak cukup tidur suami asyik nak baham haha.. Sebelum tidur kwna baham. Tengah malam mesti terbangun sebab husband nak baham lagi. Terbangun dekat2 nak pagi pun kena baham lagi... Haha kita ni pulak jenis cepat on... So onzzz laa