Vaksin pfizer

Hi nak tanya ibu2 yang tengah pregnant sekalian ada yang dah ambil vaccine ke? Ada apa2 simptom tak?

38 Balas

Sayanfirst dose before kahwin, second dose 21 hari lepas kahwin. Lepas ambil vaksin baru terfikir possibility untuk pregnant. Ada spot bleeding sikit. Alhamdulillah tiada apa2. Saya sinovac

alhamdulillah, 10 week sy dah complet 2nd dose pfizer..1st dose time tu tak tahu lagi yang sy dah pregnant..alhamdulillah..sy tiada kesan sampingan langsung..cuma tangan lenguh je..

Sya dah lengkap 2 dos pfizer, semuanya ok jer. Sakit sikit bahagian tgn yg kena cucuk jarum dalam semalam jer. Esok pagi2 bangun dah ok. Syukur🤲🤲

Saya dah lengkap 2 dos vaksin pfizer ❤️ Ada kesannya sakit & bengkak dekat tempat cucuk. Kebas tangan. Rasa nak demam. Selebihnya tak ada ❤️

2nd dose - mlm tu sakit kepala, then esok dia nak demam. Sy mkn paracetamol, so ok la.. tp selera mkn mcm dah berkurang la pula smpai skrg ni.

saya dh complete dua dos pfizer. Alhamdullilah okay je.. simptom sakit bahu lepas cucuk dan demam esoknya , lps makan panadol terus okay

alhmdulillah complete 2dose. dose 1 x ok balik pda vaksin bby mgeras x bgerak kena tahan wad 3 hari. dose ke 2 alhmdulillah x rasa apa.

sy dh cmplete 2 dos vksin pfizer bln lps, smua ok je cuma lnguh tmpt cuck je sehri.. now 37w preggy.. tggu time je nk jmp ngn baby

sy dh lengkap 2 dose pfzer.. first dose 6/8 yg kedua 27/8.. sy tau mengandung seminggu lepas dose ke 2 🥴.. tau2 dh masuk 5 minggu..

3y ago

baru2 ni sy scan 6 minggu.. ada kantung.. tp baby kecik sgt besar biji sawi..

Dos pertama cpt lapar Dos kedua cpt letih. Sehari sebelum tamat tempoh 14 hari lps dos ke-2, dpt result pregnant. 😳😁