Brand Set berpatang

Nak tanya ibu2... Produk set berpantang mana yang terbaik... Mohon share brand... Thankssss

2 Balas

Saya tengah berpantang lg untuk anak 2nd..Saya makan set nona roguy..alhamdulillah tak ada masalah sembelit..masa anak first saya makan set afiat, kena beli ubat sembelit dekat farmasi..Saya syorkan Nona Roguy..Saya beli set yg paling minimum ja..tak ambik complete set pun la..makan pil phto dgn air herbanika tu mmg membantu untuk melawas..lepas tu minyak ommey tu pun bagus untuk baby..alhamdulillah setakat ni baby tak ada masalah kembung..

2y ago

sy pun bru bli ni nk try nti