Perancang kehamilan yang sesuai

Hi nak tanya ibu yangg pernah mengandung n nk merancang sebelum ni, apa perancang keluarga yang selamat ye? Kalau bole sy tknk gemok, dan perancang tu tkmelibatkan hormon, klu pkai iicud org kata sakit dan tkselamat 😭 tkut bnde tu bile ii bole senget dlm rahim if kita ganas sngt ke, sbb sy pun jenis lasak jugak hahahha, pil perancang jenama apa ye yg okay?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp btw sy nk merancang lps bersalinkan anak pertama saya, nk rancang 5 tahun..

11 Balas

guna suntikan sis..saya pun dulu mrncng guna suntikan jugakan..alhamdulillah..anak pertama masuk 4tahun skrg dh mngandung anak kedua..suntikan 3bulan sekali jak..kalau pil takut nnti lupa makan..bole mangandung

8mo ago

saya pernah ambil depo sekali. saya stop sebab tiba2 terus ada masalah jerawat yang teruk sehingga saya jadi low self esteem.