Perancang kehamilan yang sesuai

Hi nak tanya ibu yangg pernah mengandung n nk merancang sebelum ni, apa perancang keluarga yang selamat ye? Kalau bole sy tknk gemok, dan perancang tu tkmelibatkan hormon, klu pkai iicud org kata sakit dan tkselamat 😭 tkut bnde tu bile ii bole senget dlm rahim if kita ganas sngt ke, sbb sy pun jenis lasak jugak hahahha, pil perancang jenama apa ye yg okay?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp btw sy nk merancang lps bersalinkan anak pertama saya, nk rancang 5 tahun..

11 Balas

suruh hsband yg mrancg.. pki kondom.. elakkn bsama waktu subur..