Spinal ejection

Hello ! Nak tanya ibu yang bersalin c section . Selepas beberapa bulan bersalin kita memang akan sakit tulang belakang ke?

4 Balas

Ye sis, saya juga akan sakit belakang yang amat kalau salah position or stay position yang sama dlm keadaan yang lama. Ada kawan saya smpai anaknya 3 tahun pun terasa. Saya anak baru 3 bulan mmg still sakit.

sye 2x czer. kdg2 je akn rse sakit belakang kalau dduk/ berdiri terlalu lama. kalau dduk slalu sye akan letak bantal dkt belakang .

tak. sy dh setahun lebih csec alhamdulillah xde sakit blkg. yg penting aktif

saya bersalin bulan 7 hri tu. Alhamdulillah tak pernah lagi sakit tulang belakang

11mo ago

tapi malam2 cth klau sy trbangun pkul 2 pagi, gi toilet tu mmg badan rasa sakit2.. waktu lain ok. lain orang lain sakitnya😅