baru bersalin 26 hari

Hai mummy semua.. nak tanya normal ke sakit tulang belakang sangat... jadi risau pula.. salah menyusu sebab membongkok rasanya ni.. dah rasa macam bengkak pula tulang spinal cord ni...takuttt.. ada yg macamni tak

1 Balas

Blh pg klinik. Nnt doc check.. Klu susukan anak pastikan ada bantal yg menyokong d blkg kita. Tegak jgn membongkok dan Biar baby ke dakapan kita bkn sebaliknya. Puan dh salah posisi. Tu yg sakit tu.