gadjet untuk baby bawah 2 tahun

nak tanya ibu ibu semua, bagi tak baby korang (bawah 2 tahun) tengok youtube? kalau tak bagi, macam mana korang handle masa keluar makan ke, atau apa2 situation yang korang tk boleh intertain anak?

2 Balas

kt rumah sye bukak je tv untk anak2 tgk sbb sye nk masak smue. hbis masak main dgn anak2. kalau kt luar, sye bg fone sbb ank sye jenis xblh dduk diam. hbs makan, stop fone.

sy bg tapi sy tapis. dload siap2 yg mana sesuai dgn umur dia. so ank tgk yg tu saja..limited time. klu xbg tgk, ready kan mainan dia. busy book, busy cube etc.