Saya gdm nak tanya

Hello nak tanya ibu ibu, ade tak ibu ibu yang ade gdm. nurse kk ade call saya suruh saya pegi clinic kerajaan die petaling jaya utk bahagian pemakanan? Nak tanya ibu ibu kat sini pernah tak dapt call dari nurse kk area tempat ibu ibu? Mmg wajib ke pegi? Kalau wajib die bagi ceramah pasal makanan ke?

2 Balas

dia akan explain pasal pemakanan apa yang okey untuk kita berapa kuantiti kena ambil .

1y ago

Wahhh tqsm mira hahah 🫶🏼ingat nak cucuk jarum lagi 🤣

Klau kat kk saya dia buat google meet je utk ibu2 gdm..bg ceramah pemakanan yg sesuai

1y ago

Isee setiap daerah lainlain ye hehe baru tau