Scan 2D SCAN 2D scan 2D

Hi , nak tanya . Haritu masa 10 week saya dh scan last week . Tp esk saya nk balik kelantan jauhhhh dari kl . If sampai sana kalau sy scan lg skali boleh ke ? Sbb risau apa apa dkt baby . Ada effect ke kerap scan ?

2 Balas

Scan kerap xde hal pun ok je.. sbab even patient ivf pun doctor diorng akan scan setiap minggu..

1y ago

Saya slalu scan tp doctor tak bagi dngar. Skrng 11w pun x prnah dngar lagi. Nmpak kelip2 je. Doctor tak bagi dngar kata x elok

Boleh je