Scan 5D mummy

Hi nk tnya kalau dh scan 2d detail Scan perlu ke buat 5D scan lg mna mna ibu tlg Bg pandangan dan pendapat .. #f1rstimemom

2 Balas

Fungsi 2D detail scan dgn 5D lain2, 2D hitam putih je dan penting utk tgok organ2 penting baby, ada masalah ke tak, 5D tk hitam putih, oren2 ke coklat nk ke warna kulit baby, boleh tgok muka, tak buat pun takpe

detail scan lebih penting. 5d tu nk tgk muka bby dgn lbh jelas. xbuat pun takpe.