Confuse

Hi. Nak tanya. Harini 1st day period habis, then start buat opk. Bila try dia klua double line mcmtu. Normal ke?

Confuse
3 Balas

Opk test mmg sentiasa akan ada double line. Cuma bezanya pekat atau tak. Kalau dua2 line pekat means tgh subur. Kalau satu pekat satu kabur means belum subur. So seeloknya bersama suami ketika dua2 line terang.

Opk mcm tu la sis, akan keluar double line, cuma beza negatif dan positif je..line kabur gini mmg negatif, nk tau positif, line tu mesti sama terang atau line yg ke2 tu lg terang..

Opk sy sis.. yg pkat 2 line tu positif. Normal sis.. 2 line..