Farm Fresh Kurma

Nak tanya. Elok ke minum susu farm fresh kurma ni di awal kehamilan? Huhuhu takut pulak kekalau gula banyak. Nk minum susu ibu mgandung tu mcm x boleh terima. Husband beli kan susu ni utk ganti.

Farm Fresh Kurma
35 Balas

Saya minum susu ni awal2.. Now baby dh brat lebih dr sepatutnya.. So doctor suh stop minum.. Mmg dia xde gula.. Tp kurma tu je mmg dh manis.. And sy pn dh gdm on insulin.. Bleh je sis mnum. Xde masalah.. Just berpada2 la kot...

3y ago

kirenya kalau mcm ade gdm dan hb pun tgh low kalau seminggu sekali minum okay x?