Farm Fresh Kurma

Nak tanya. Elok ke minum susu farm fresh kurma ni di awal kehamilan? Huhuhu takut pulak kekalau gula banyak. Nk minum susu ibu mgandung tu mcm x boleh terima. Husband beli kan susu ni utk ganti.

Farm Fresh Kurma
35 Balas

Sy boleh minum original n chocklat je, kurma lansung xboleh masuk. 😂

takpun sis try minum fresh milk punya. kurma takut tinggi gula.

Boleh ja sis.. sbotol sehari 3x minum.. sy pon minum jg..

Sy pom minum ni jgk.. Dri 3bulan smpai skrg 7bulan..🤗

Klau takut gula bnyk, boleh minum susu yg low fat.

Saya pula boleh minum susu coklat farm fresh saja 😅

5y ago

Sme la sye. .🤗. .putih mmg x laku msok. .atau HL cklt. .tp x kerap kn mnom. Hehhe

Sy minun lazz susu kmbing. Ade y minum ke?

5y ago

mnum susu lazz dgn jus kurma

Elok ,tak ada gula tambahan dlm ni

Sy amal ini.. Alhamdulillah ok jer..

Ni bgus takde mslh 👍🏻