Pregnant 38weeks 5days

Nak tanya, doc cakap anak dah 3.4 kg dalam perut. Tapi kedudukan dah kebawah, cuma dia dah besar dalam perut. Andai kata sampai due date tak beranak, boleh ke request nak normal? Due date 7/05 😭 Saya tak nak CZER. Saya tetap nak normal. Agak2 boleh ke doctor bagi kerjasama? Untuk saya beranak normal? Siapa ada pengalaman request macam ni?? (Baby nombor 2) Anak sulong 38weeks tepat dah keluar secara normal...Yang ini dia macam seronok lagi dalam perut 😭 Tapi saya risau

1 Balas

awak cuba buat snaman2 yg kt utube..then bsama dgn suami..sperm dorg natural induce