due date 21/2

hi assalamualaikum mummies semua. ada ke yang sama due date dengan saya ( 21/2 ) tapi dah beranak? boleh bagi tips tak untuk cepatkan proses baby keluar, saya mengah dah bawak perut 😢 masa tidur pun dah bertukar dari malam jadi siang. dah macam burung hantu. sebelum ni adalah keluar lendir jelly putih tapi takda darah, and perut mengeras macam biasa je. setiap kali checkup saya dan baby memang takda masalah, tapi pelik sikit sebab orang kata nak dekat beranak berat akan menurun, tapi saya berat menaik 🤣 boleh share tak apa apa tips nak cepat melahirkan 🤭 #firsttimemom #advicemommies #ingintahu

1 Balas

mengah sbb bdn naik mcm sy dlu. huu pling berkesan org kata kne kerap bsama suami. n pujuk2 baby sembg ngn dy bg fhm . hee bnyk baca2 doa n surah2 ye. tc sis