alahan

nak tanya dalam ni ada tk yg ambik pil tahan muntah..biasa pil ni tahan berapa lama..

2 Balas

Pil than muntah?. eh. . Ade ke?. Aritu masa sya preggy saya mntak dkat kk ubat untuk tahan muntah.. tp bilang nurse xde ubat for than muntah. Coz alahan itu nurse blg comes naturally.. itu plk yg misi saya ckp. Hehe

ade , saya sblm nih muntah2 smpai tak selera nak mkn .. tgk pd org jugak .. saya alhamdulillah lah bole brtahan smpai skrg .. klau rase muntah cpt2 mkn ubt