Czer 57hari dah

Daging goreng atau daging bakar boleh makan tak korang ?

5 Balas

Xtau laa org lain, tp saya pantang makan makanan yg gatal je itu pun ckup sebulan. selepas tu semua jenis makanan sy makan, ok je skg anak dah masuk 3bulan. mmg sy x pantang makan apa2 huhu

9mo ago

Biasalah tu takut, sbb risau jg apa2 jadi dekat luka tu kn. So far kalau sy makan mmg ok je, xpasti plk org lain sbb x sma kn..

i czer juga harini pantang dah ke 57, semua telan je kecuali sushi/seafood 🤣🤣🤣 alhamdulillah setakat ni badan okay je takde pulak gatal ke apa. luka czer pun dah cantum rapat

8mo ago

Saya makan ayam daging ikan jer yg lain takut nak mkn , sbb klu saya salah mkn misti gatal , luka czer cantik tpi masih takut nak mkn pelik ii

Saya hari ke 50 dah try, Alhamdullilah tak ad ap, org kata kena try, kalau rasa gatal tempat czer jgn makan. Dia ikut bdn sis, bdn masing, Isnyallah x dak ap

9mo ago

Saya dah makan tkde apa ii yg jadi.

Sy ngam2 dua bulan dh mkn smua. 😁 dr dh tvs smua n check luka mmg dh rapat. Tk gatal ke ap

Elakkan flu goreng2 sis. Mkn bakar dlu. Bakar lg shedapp 😋