Boleh ke amik MC di klinik sbb selalu rasa sakit kepala di tmpt kerja ? 7w pregnant

Hi ibu2, saya nk tnya, boleh ke kita bgtau doktor nak amik MC utk 2,3 hari... sebab saya selalu sakit kepala menghadap laptop kt tmpt kerja. Kdg2 sampai pening. Doktor bagi ke ye ? saya takde alahan teruk. cuma selalu sakit kepala je #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Try & error.. Tp jrg klu takat sakit kepala dpt mc smpai 2-3 hari. Blh try remedy utk sakit kepala.

Boleh awak