assalammualaikum momy semuaa..

Nak tanya ..bila baru trasa ye gerakan bby? Selalunya weeks kbrapa?

54 Balas

20 weeks dh rasa pergerakan baby.. tp soft2 je.. skrg dh 29 wekks lagi sakan dia kick kite hehe

Mcm sy 20weeks blik check up bru rsaa 1st tendangan bby, bhgiany rsa.. alhamdulillah...1st bby

Bergantung sis, ad yg. Tp sampai masa 6t nurse akn minta sis kira pergerakan bayi.

sy 15weeks dh rasa soft2 je.. skang dh nak masuk 18weeks makin kerap n kuat

Saya 16w tp sangat sangat halus. Skrg 21w mmg dh berasa kuat sikit..

5 bulan dan ke atas..nnt sis akn rasa n nmpk baby movements..

Kalau mcm sy 18 weeks baby dah gerak. .dah tendang2 perut 😄

Sy 18 minggu.. bergantung pada org. Mula rasa kuat 26 minggu.

Saya 16 weeks dah rasa gerak sampai senget sebelah perut ni.

Me at 18weeks, baru je masuk minggu ke 18. First pregnancy.