First trimester spotting

Hi, nak tanya. Biasanya spotting yg normal (early pregnancy) untuk berapa lama ya? I sekarang 5 weeks, and still ada spotting. Normal ke? #firstbaby #firstmom

10 Balas

Better awak pergi check, sy ada pengalaman 2 kali gugur, mula2 spotting seminggu lebih mcm tu check semua ok tiba2 balik rumah ptg sakit perut gila darah turun mlm keluar ketul tgk2 baby sy, tapi tak semua org mcm tu tapi awak kena hati2 😊😊

2y ago

ada check sis. diagnosed threatened misscarriage. till hari nie x sure lg ttg kandungan saya 😟 still ada bleeding hm.