Hilang simptom 7w

Hi. Nak tanya, before sy tahu sy pregnant, semua simptom, mual, breast sakit, perut bloated, semua ada…. Dah scan 5w2d haritu ada kantung. Tapi 3-4 hari ni, sy perasan semua simptom hilang. Breast pun dah tak sakit. Tp pg td buat upt masih double line terang. Normal ke??? Sbb ada baca dlm group fb, simptom hilang tu bole jd tanda miscarriage 🥹 ni gambar upt pg td…#firstbaby #seriusnanya

Hilang simptom 7w
8 Balas

sy dlu sama macam sis, ttiba hilang sgala rasa . sy lg la trauma sbb pernah gugur . mmg hilang rasa tu tahu tahu gugur . jd sy tkut sgt .sy p scan bnyk kli sbb tkut punya pasal . alhamdulillah bby ok ok je . sy hilang alahan 8w . lepastu sy enjoy pregnancy sy mcm tak prgnant 🤣 slgi takde bleeding/spoting insyaallah okay okay je .