Status darah

Hi nak tanya, apakah status darah sebelum gugur? Sekarang saya ada spotting brown tungggu masa nak d&c. Cuma dah disahkan missed miscarriage. Saya confuse spotting perlu mandi wajib ataupun bersihkan sahaja dan solat cam biasa? Thankyou.

1 Balas

kalau dah disahkan gugur, darah keguguran la tu. cuma kena tengok keguguran di usia kehamilan berapa minggu. ada bentuk janin yg sempurna tak? kalau ada, kiraan sama mcm nifas. kalau tak sempurna, kiraan sama mcm haid. jelas tak?

12mo ago

Ohh fahamm, terima kasiih atas explanation. Jelas 👍🏽