dalam tertanya²...

Maaf nak tanya..Haritu sy ada tanya apa perbezaan darah spotting & darah haid. Sekali lagi sy konfius & nak tahu.... kalau spotting tu dikategori dlm darah mana ye? maknanya.. semasa keluar spotting tu, boleh solat tak? Dan selepas abih spotting tu, kena mandi wajib tak? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Spotting tu bukan darah haid. So boleh je solat. Kalau spotting jadi darah haid, maksudnya tak preggy 😁

2y ago

terima kasih untuk infonya.. ☺️