pcos

Nak tanya apa rawatan utk conceive?? Siapa pernah da rawatan nye berapa mane?

3 Balas

Sy berjumpa pakar o&g even baru 9 bulan kahwen.. sebelum ni ada pakej kesuburan jd sy ambil pakej tu. Skrg tnga follow up dgn dokter.. berat bdn normal je tp disahkan pcos

Pcos rawatannya turunkan berat badan, jaga makan. Elakkan makanan manis. Regular exercise

Mcm mana sis boleh detect pcos ye..ada tanda apa2 ke sblm jumpa doktor

4y ago

Haid tak teratur