Makanan untuk hb low

Nak tanya apa makanan yg ibu2 ambik untuk hb low?please share😣😣

2 Balas

awak kalau doc ada bg ubat tambah darah, awak try makan ubat tu malam minum air buah , macam saya minum air bliss, then awak skip dulu minum air berkafein tau , amalkan makan bayam kerang daging ke tau, sbb saya time first baby hb low sangat lepas amalkan Alhamdullilah hb saya maintain 12 sampai bersalin 🥰

2y ago

flavor apa apa je awak, kalau nak kurang gula awak buat je jus sendiri, mcm saya doc bg ubat tambah darah obimin, awak try makan sblm nak tidur tau, semoga dipermudahkan segala urusan awak sampai bersalin ❤️

awak makan obimin tak?

2y ago

Makan..skrg ni nurse tambah iron tablet pulak..dia suruh makan obimin malam..mula2 elok je hb 13 pastu makin turun and baru ni checkup 11.7😇next app 17/1 tk tau la😰