baby 10 bulan berak cair lepastu ada hitam kecik kecik

nak tanya , anak saya berak cair kebelakangan ni . lepastu ada macam garis hitam hitam tu , tu cacingke ? sebab apa ek

baby 10 bulan berak cair lepastu ada hitam kecik kecik
6 Balas

rasa normal je tekstur tahi ni. cuma yg hitam2 tu taktau la. baby dah makan, kan? cuba check balik apa baby makan. nanti check up tanya nurse.

Normal sis. Hitam kecik2 tu tengok juga apa baby makan. Anak saya makan brokoli gitu ler keluor nya 😅

normal je tgk. tp anak dh start mkn kan.. kne tgk anak mkn apa. kdg sayur2 yg kuar

sllu mkn pisang.njis jdi bgni

pls set nsfw pic ni.

mcm berair bulan