Nak minta pendapat

Asalam. Anak saya semlm berak najis hitam (dupro) tk dak gambar semalam lupa snap. Hari ni tkr susu dutchbby . Kt gmbr tu najis hari ni . Hari ni najis tak hitam tp mcm kecik je..sehari berak sekali. Ni sembelit ke apa ye? Pstu nk tnya perlu rujuk dokter ke najis hitam smlm tu?

1 Balas

mane gambarnyee?

7mo ago

bubur ayam letak mirepoix. ada mkn buah naga sekali sehari. air kosong sllu luah balik or meleleh... mlm td ank berak cair pulak. cair sgt