KENA GBS CANDIDA (KULAT) DI VAGINA 20 WEEKS

Nak tanya akak2 semua Ni ank 1st sy selama 8 tahun stgh menunggu Sy mmg seorg pcos sblm ni Skg baby da 20 weeks Sy dijanhkiti gbs candida kulat keputihan di vagina Camne nk ubatinya Da 3 kali insert ubat dlm vagina Masih lagi ada Sblm ni keputihan biasa je Skg da kena gbs?

3 Balas

sis... jgn risau yee... nanti sblm besalin doc akan cucuk antibiotics insyaAllah... xde pape.. doa bnyk2... semoga dipermudahkan...